OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Šķiņķi sagriezt mazos kubiņos. Sausā pannā šķiņķi apgrauzdēt brūnu, pārkaisot ar šķipsniņu cukura.
Pienu un saldo krējumu ieliet katliņā un uzkarsēt (ne vārīt!).
Atsevišķā bļodā uzputot olu dzeltenumus ar cukuru, līdz tie kļūst gaiši. Turpinot putot plānā strūkliņā pievienot siltu piena-krējuma maisījumu. Masu pārliet katlā un uzkarsēt, līdz tā sabiezē. Masu nedaudz atdzesēt un pārliet saldējuma mašīnā. Pašās beigās iemaisīt grauzdētu šķiņķi.
Ja nav saldējuma mašīna, tad masu pārliet plastikāta konteinerā, apsegt ar vāku un novietot saldētavā uz 3-4 stundām. Ik pa 20-30 min. masu apmaisīt. Pašās beigās iemaisīt grauzdētu šķiņķi.