Cherry ice-cream with fresh berry, selective focus
Cherry ice-cream with fresh berry, selective focus
Deserti
2013. gada 5. jūnijā, 20:18

Kiršu saldējums ar Amaretto

Pirmā saldējuma kafejnīca tika atvērta Hamburgā 1799. gada augustā. Starp vairāku veidu alkoholisko dzērienu, šī iestāde piedāvāja arī saldējumu. Viens no jaukākajiem faktiem ir tas, ka šī kafejnīca vēl pastāv un apkalpo savus klientus. Taču ja nav laika vai vēlmes doties uz Hamburgu baudīt saldējumu, pastāv iespēja to pagatavot pašiem.

Pagatavošana

30 min
1

Ķiršus ielikt bļodā, pievienot sīrupu, Balzamiko etiķi un atstāt uz 20 minūtēm mazliet atkust.

2

Daļēji saldētus ķiršus sablendēt. Pievienot aukstam vaniļas saldējumam un samaisīt.

3

Pasniedz uzreiz, dekorējot ar svaigām ogām.