Strawberry ice cream in vintage bowl, selective focus
Strawberry ice cream in vintage bowl, selective focus
Deserti
2013. gada 3. jūnijā, 20:27

Zemeņu-rožu saldējums

Vai ziniet, kāpēc zemenes ir tik aromātiskas? Izrādās, tās pieder rožu dzimtai! Šajā saldējuma pagatavošanas receptē šie aromāti ir apvienoti. Lielisks izaicinājums garšas kārpiņām!

Pagatavošana

4 porcijas
1

Zemenes nomazgāt, pārlasīt, sagriezt mazākos gabalos. Pāliet ar abiem sīrupiem, citrona sulu, samaisīt, apsegt ar pārtikas plēvi un atlikt malā uz pusstundu.

2

Zemenes sablendēt un apsedzot ar pārtikas plēvi vai vāku novietot saldētavā apm. uz 3 stundām. Katras 15-20 min. zemeņu masu apmaisīt.

3

Pasniedz atdzesētu.