foto: Shutterstock
Kartupeļus un burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Sīpolus, ķiplokus un kinzu smalki sakapā. Visu sajauc kopā, pasāli, sapiparo. Ja vēlies bagātīgāku garšu un nebīsties lieku kaloriju, uz dārzeņiem uzliec mazas sviesta piciņas.
Atsevišķi sakul 2 olas ar 2 ēdamkarotēm skābā krējuma un to iejauc dārzeņu masā.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepamtrauku iezied ar sviestu vai eļļu un liec tur sagatavoto maisījumu, pārklāj ar foliju, liec cepeškrāsnī un cep aptuveni stundu: 40 minūtes ar foliju, pēdējās 20 minūtes foliju noņem, lai virspuse izceptos kraukšķīga. Beigās sacepumam pa virsu vari uzkaisīt rīvētu sieru.