foto: Shutterstock
Dārzeņu ēdieni
2024. gada 22. aprīlī, 12:00

Sviestā cepti redīsi

Vēl viena interesanta piedeva, šoreiz pasniedzama silta, grilētai gaļai. Jauki, ka redīsi, kaut arī apcepti un mīkstāki, tomēr saglabājuši savu kraukšķi.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Pannā ar biezu dibenu uz nelielas uguns liec pusi sviesta un ļauj, lai tas kļūst riekstaini brūnīgs, tad ieber redīsus un izmaisi karamelizētajā sviestā. Cep, nepārtraukti apmaisot un ik pa brīdim pievienojot pa mazam kriksītim no pāri palikušā sviesta – aptuveni 10 minūtes.

2

Uzgriez uguni līdz maksimumam, pievieno citrona sulu, ļauj, lai viss pakarsējas aptuveni 1 minūti, noņem pannu no uguns, pārkaisi ar sāli un – gatavs!