foto: Shutterstock
Pagatavo marinētus burkānus. Burkānus notīra un sagriež plānās strēmelītēs (kā Korejas burkāniem). Sīpolu sagriež plānās ripiņās. Katliņā uzkarsē 1/2 gl ūdens ar etiķi, sāli un cukuru. Atdzesē 15 min. un pārlej dārzeņiem. Atstāj marinēties vismaz 2 stundas.
Pagatavo mērci. Sojas mērci sajauc ar laima sulu, zivju mērci un cukuru.
Maizes šķēles apgrauzdē tosterī vai uzgrillē. Vienu maizes daļu apsmērē ar humusu. Tad kārto vārītu vistas gaļu, marinētus burkānus (kopā ar sīpoliem), sagrieztus plānās šķēlēs gurķus un redīsus. Pa starpai ieliek kādu zaļumu. Apsedz ar atlikušajām maizēm, kuras ir apsmērētas ar mērci.
Pasniedz uzreiz.