Beet cream soup with roquefort and croutons, selective focus
Beet cream soup with roquefort and croutons, selective focus
Zupas
2012. gada 20. septembrī, 19:14

Biešu krēmzupa ar zilo sieru

Zilos jeb blue sierus, nu jau iecienījuši arī gardēži mūsu platuma grādos. Citi šo sieru uzskata par dīvainu un baidās pat nogaršot. Vēlamies piedāvāt recepti, kurā tieši zilais siers sniedz īsto noti un aromātu ēdienam.

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Bietes ne pārāk smalki sagriež un salbenderē. Masu ielej katlā, pievieno 0,5l ūdens. Kad masa ir uzvārījusies pievieno saldo krējumu, smalcinātu rozmarīnu, pēc garšas sāli, cukuru un etiķi.

2

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zilo sieru un maizes grauzdiņiem.