Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kokospiena un tomātu zupa ar mie nūdelēm

Sastāvdaļas
  • 750 ml dārzeņu buljona
  • 400 ml kokospiena
  • 300 g plānās strēmelēs sagrieztas vistas filejas
  • 125 g mie nūdeļu
  • 1 bundžiņa (400 g) savā sulā konservētu tomātu gabaliņu
  • 2 smalkās strēmelītēs sagrieztas paprikas pākstis
  • 2 smalki sakapātas čili pākstis
  • 2 sakapāti sīpoli
  • 2 gredzenos sagriezti pavasara sīpoliņi
  • 1 ēdk. sakapāta ingvera
  • 2 ēdk. eļļas
  • sojas mērce
  • laimu sula
Šo zupu vari bagātināt, piemēram, ar zivju mērci, sakapātu citronzāli, koriandra lapiņām un garšvielām.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Dziļā pannā vai vokpannā sakarsē eļļu, strauji apcep vistu un izņem laukā.
2
Pannā ber sīpolus, ingveru, čili un papriku un viegli apcep. Pielej kokospienu un buljonu.
3
Pievieno gaļu un tomātus, uzvāri, pieliec nūdeles un dažas minūtes pakarsē.
4
Pēc garšas pievieno sojas mērci, laimu sulu un pārkaisi ar pavasara sīpoliņiem.

Pievienot komentāru

Zupas