foto: Shutterstock
Zupas
2021. gada 25. jūnijā, 13:00

Kefīra un zaļumu zupa ar grauzdiņiem

Ja vēlies, zupu pirms likšanas ledusskapī sablendē, cik smalkus vai rupjus biezumus vēlies.

Pagatavošana

1

Sīpoliņus ar visiem lokiem smalki sagriez.

2

Kefīrā iemaisi zaļumus un sīpoliņus. Pievieno citrona sulu, sāli un piparus. Ieliec ledusskapī vismaz uz 1 stundu.

3

Tomātus sagriez četrās daļās un izņem sēklas; mīkstumu sagriez mazos gabaliņos. Olīvas, kaperus, sīpoliņus un anšovus smalki sakapā.

4

Tomātus samaisi ar pārējiem produktiem, 2 ēdk. eļļas, sāli un pipariem un atstāj, lai 15 minūtes ievelkas.

5

Sagriez bageti šķēlēs, apslaki tās ar eļļu un apgrauzdē zeltainas. Uzliec tomātu maisījumu un pasniedz pie aukstās zupas.