Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kefīra un zaļumu zupa ar grauzdiņiem

Sastāvdaļas
  • Zupai:
  • 1 l kefīra
  • 4 pavasara sīpoliņi
  • 3 ēdk. sakapāta bazilika
  • 3 ēdk. sakapātu pētersīļu
  • 2 ēdk. sakapātu skābeņu
  • 1 ēdk. citrona sulas
  • malti čili pipari
  • sāls
  • Grauzdiņiem
  • 1 bagete
  • 4 tomāti
  • 30 g zaļo olīvu bez kauliņiem
  • 30 g kaperu
  • 2 anšovu filejas
  • 2 pavasara sīpoliņi
  • 4 ēdk. olīveļļas
  • sāls, malti pipari
Ja vēlies, zupu pirms likšanas ledusskapī sablendē, cik smalkus vai rupjus biezumus vēlies.

Pagatavošana

1
Sīpoliņus ar visiem lokiem smalki sagriez.
2
Kefīrā iemaisi zaļumus un sīpoliņus. Pievieno citrona sulu, sāli un piparus. Ieliec ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
3
Tomātus sagriez četrās daļās un izņem sēklas; mīkstumu sagriez mazos gabaliņos. Olīvas, kaperus, sīpoliņus un anšovus smalki sakapā.
4
Tomātus samaisi ar pārējiem produktiem, 2 ēdk. eļļas, sāli un pipariem un atstāj, lai 15 minūtes ievelkas.
5
Sagriez bageti šķēlēs, apslaki tās ar eļļu un apgrauzdē zeltainas. Uzliec tomātu maisījumu un pasniedz pie aukstās zupas.

Pievienot komentāru

Zupas