foto: Shutterstock
Jēra kaulus un dārzeņus cepešpannā liec karstā cepeškrāsnī un pamatīgi apgrauzdē, teju līdz melnumam. Tad liec visu katlā, pievieno vīnu un uz mazas uguns ļauj virst, līdz puse vīna ir novārījusies. Pievieno ūdeni, turpini vārīt uz mazas uguns vēl 2 stundas.
No buljona izņem gaļu, notīri no kauliem, sagriez kumosos, apcep sezama eļļā (nedaudz – tikai aromātam). Turpat apcep zupai paredzētos nelielos gabalos sagrieztos sīpolus un burkānus.
Nokās buljonu, liec tajā apcepto gaļu un dārzeņus, kā arī tomātus, sasmalcinātu ķiploku, kuminu, aso piparu, rozmarīnu. Un uz nelielas uguns vāri… Ja vēlies spēcīgāku virumu, vari pievienot vīnetiķi. Harčo var pievienot arī rīsus – lai zupa būtu biezāk un vēl sātīgāka.