Zupas
2017. gada 13. decembrī, 09:09

Biešu zupa ar marinētu liellopa gaļu

Labai gaļai nav nepieciešams ne ilgais marinēšanas process, ne garais vārīšanas process. Taču laba gaļa (galvenais - svaiga) spēj piedot toni visam ēdienam. Kā saka, laba daudz nevajag - galvenais, lai tas labais būtu augstas kvalitātes.

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Liellopa gaļu sagriež nelielās strēmelītēs, pārlej ar sojas mērci, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātas kadiķogas un atstāj marinēties uz 10-15 minūtēm, kamēr sagatavo dārzeņus.

2

Kartupeļus un burkānu nomizo, sagriež strēmelītēs. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un ātri apcep gaļu. Tad pievieno kartupeļus, burkānus, lauru lapu, smaržīgos piparus, pārlej ar 1,5 l ūdens un vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Pievieno bietes, čili pastu un vāra vēl 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli.

3

Zupa gatava pasniegšanai.