foto: Shutterstock
Zirņus iemērc iepriekšējā vakarā ūdenī.
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Uz papīra pa vienai šķēlei izklāj vitinātu gaļu. Cep cepeškrāsnī 150 grādos 15 min. Tad cepeškrāsni izslēdz un atstāj čipsus krāsnī līdz pasniegšanai.
Kartupeļus un burkānus nomizo, sagriež nelielos kubiņos. Sīpolus nomizo, sagriež pēc iespējas smalkāk. Ķiplokus smalki sakapā. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu, apcep tajā sīpolus, ķiplokus un burkānus. Pievieno kartupeļus, zirnīšus, ūdeni, buljonu, mazliet sāls un vāra līdz zirnīši ir gatavi. Pievieno saldo krējumu, uzvāra un atstāj zupu ievilkties uz 10 min.
Zupu pasniedz ar vitinātas gaļas čipsiem. Klāt var pasniegt maizes šķēli ar asām krievu sinepēm.