Zupas
2017. gada 3. oktobrī, 09:38

Truša frikadeļu zupa ar dārzeņiem un makaroniem

Kad aiz loga ir mazliet vēsāks, rodas vēlme sasildīties ar karstu zupu. Tad neatsaki sev un jau šodien pagatavo! Šī zupa labi noder steidzīgajiem un aizņemtajiem - Ķīnas kāposts vārās ātrāk par galviņkāpostiem, truša gaļu var aizvietot ar maltu vistas gaļu.

Pagatavošana

35 min4 porcijas
1

Burkānus, ķiplokus un sīpolu notīra, sagriež smalkāk. Katlā izkausē sviestu, apcep tajā sagrieztos dārzeņus. Kad dārzeņi ir mīksti, pievieno sagrieztus kāpostus, buljonu un vāra 10 min.

2

Maltai gaļai pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, izvedo frikadeles. Makaronus salauž mazākos gabalos. Zupai vienlaicīgi pievieno frikadeles un makaronus, vāra līdz makaroni ir gatavi. Pašās beigās pievieno zaļos zirnīšus. Pēc garšas pievieno sāli.

3

Zupu pasniedz uzreiz.