Vāra buljonu. Vistu liek katlā, pārlej ar ūdeni, lai pilnībā nosedz vistu un uzvāra. Kad pārādās putas, tās nosmeļ un pievieno nomizotus burkānus, selerijas sakni un sīpolu. Vāra apmēram 1 stundu, līdz vista ir gatava. Vistu izņem, atdala no kauliem un sagriež gaļu mazākos gabalos. Buljonu izkāš. Vārītus burkānus sagriež ripiņās.
Buljonam pievieno nomizotus un sagrieztus kubiņos kartupeļus un kāpostus ar visu marinādi. Vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Tad pievieno burkānus, bietes ar visu marinādi un uzvāra. Pēc garšas pievieno sāli, pipaurs un cukuru. Uguni izslēdz un ļauj ievilkties 10 min.
Gatavo krējuma mērci. Zaļumus smalki sakapā, pievieno krējumu, sasmalcinātus ķiplokus un sāli pēc garšas, samaisa.
Porcijas šķīvjos liek sagrieztu gaļu, pārlej ar zupu un pievieno krējuma mērci. Pasniedz karstu.