Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Aukstā zupa ar vistu un sieru

Sastāvdaļas
  • 400g cepta vai vārīta vistas gaļa
  • 400g svaigs gurķis
  • 3 cieti vārītas olas
  • 150g siers Fetaki
  • 1,5l kefīrs
  • 0,5l auksts ūdens
  • dilles
  • pētersīļi
  • baziliks
  • mārrutki
  • sāls
Viens no populārākajiem ēdieniem vasaras sezonā ir aukstā zupa. Un to pagatavošanas iespējas ir visai plašas. Piedāvājam jums vēl vienu aukstās zupas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Vistu, gurķus un olas sagriezt salmiņos. Zaļumus smalki sakapāt. Visu sajaukt, pievienot mārrutkus un sāli pēc garšas. Pārliet ar kefīru un ūdeni, apmaisīt un novietot līdz pasniegšanai ledusskapī.
2
Pasniedzot pārkaisīt ar sadrupinātu Fetaki sieru.

Pievienot komentāru

Zupas