OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zupas
2015. gada 8. februārī, 20:58

Tomātu zupa ar siera pankūkām

Vienkārši pagatavojama tomātu zupa, iederēsies ne tikai uz ikdienas, bet arī svētku galda. Nogaršojiet un pārliecinaties!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Sīpolu un ķiplokus notīrīt un smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, tomātu pastu un buljonu un vārīt zem vāka 15 min. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Ja tomāti nav izjukuši, tad sasmalciniet tos ar blenderi un vēlreiz uzkarsējiet!

2

Gatavojam siera pankūkas. Miltus sajaukt ar pienu un olu, pievienot pa šķipsniņai sāli un cukuru. Izcept pankūkas.
Sieru sarīvēt uz dārzeņu rīves un vēl karstas pankūkas pārkaisīt ar sieru, ielikt pa kādai bazilika lapiņai un sarullēt. Kad pankūkas atdziest sagriezt tās kumosa gabaliņos.

3

Tomātu zupu pasniedz karstu ar pankūkām, dekorējot ar rīvētu sieru un bazilika lapiņām.