Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kartupeļu čauders ar bekonu un kukurūzu

Sastāvdaļas
  • 400g konservēta kukurūza
  • 250g bekons
  • 2gl. piens
  • 2 gl. vistas buljons
  • 2 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 1/2 tējk. čili pipari
  • 2 ēd.k. milti
  • zaļumi
  • sāls, pipari
Čauders (chowder) nav ne galda spēle, ne bumbas piespēles veids kādā sporta spēlē. Čauders ir bieza zupa no ēdamgliemenēm, zivīm, piena vai dārzeņiem. Šodien piedāvājam vēl vienu čaudera pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot sagrieztus salmiņos kartupeļus, pieliet buljonu un vārīt līdz kartupeļi gatavi.
2
Bekonu sagriezt kubiņos un apcept sausā pannā.
3
MIltus iejaukt aukstā pienā, pārliet katlā un uzvārīt. Pašās beigās pievienot kukurūzu un bekonu, čili piparus, uzvārīt un izslēgt uguni.
4
Pasniedzot pārkaisīt ar sakpātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas