OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zupas
2015. gada 11. janvārī, 20:52

Pusžāvēto desiņu zupa

Iespējams, jaunu recepšu tapšanā galvenā nozīme ir produktam. Katrā ziņā šajā reizē ir tieši tā. Pusžāvētās desiņas šajā zupā ir galvenā sastāvdaļa, kas to padara īpašu.

Pagatavošana

90 min4 porcijas
1

Gaļu sagriezt kubiņos. Sīpolus un burkānus smalkos kubiņos. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Čili piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu ieliet olīveļļu un apcept tajā sīpolus, burkānus un gaļu. Pievienot papriku, čili piparus un apcept visu kopā. Pieliet vīnu, ūdeni (tik, lai nosedz visu) un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta.

2

Pannā uzkarsēt mazliet eļļas un apcept tajā sagrieztas desiņas. Pievienot konservētus tomātus un sautēt apm. 10 min. Pievienot zupai, ļaut uzvārīties, pievienot pēc garšas sāli un piparus, smalki sakapātus ķiplokus, apsegt ar vāku un uguni izslēgt. Atstāt uz 10min. ievilkties.