Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Vegetable soup with tomato on wooden background, selective focus

Vistas zupa ar tomātiem un sēnēm

Sastāvdaļas
  • 1l vistas buljons
  • 2 vistas filejas
  • 400g konservēti tomāti savā sulā
  • 250g svaigi šampinjoni
  • 2 selerijas kāti
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari
  • olīvelļa
  • zaļumi
Vista ir viens no visizplatītākajiem mājdzīvniekiem pasaulē, kā arī visdaudzskaitlīgākais putns pasaulē. Protams, ka tās tiek audzētas gan olu, gan gaļas dēļ. No vistu gaļas var pagatavot vienkāršus, garšīgus un daudzveidīgus ēdienus. Pagatavojiet šo recepti un jūs mums piekritīsiet.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Gaļu sagriezt mazos gabaliņos. Burkānus un selerijas sagriezt ripiņās. Sēnes notīrīt no zemes un sagriezt šķēlītēs. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt.

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcpet sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot burkānus, selerijas un cept vēl 5 min. Pievienot gaļu un apcept. Pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu un sautēt visu kopā vēl 5 min. Pieliet buljonu, apsegt ar vāku un uz lēnas uguns vārīt, līdz gaļa ir gatava. Pašās beigās pievienot sēnes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un zem vāka vārīt vēl 5 min.
2
Pasniedz pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas