Cold soup with meat and vegetable, selective focus
Cold soup with meat and vegetable, selective focus
Zupas
2014. gada 10. aprīlī, 20:10

Aukstā zupa ar kefīru un vistas fileju

Jo augstāk kāpj termometra stabiņš, jo aukstākas paliek zupas kuras gatavojam. Piedāvājam vēl vienu aukstās zupas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

20 min6 porcijas
1

Olas vārīt 5 min. no brīža, kad ūdens sāk vārīties. Atdzesēt. Olas nolobīt un smalki sakapāt.

2

Kartupeli, gurķus, redīsus un gaļu sagriezt salmiņos.

3

Olas dzeltenumus uzputot ar mārrutkiem un sinepēm. Pievienot kefīru, samaisīt, pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus. Pie-vienot minerālūdeni, bet nepārspīlējot - masai jābūt biezai.

4

Visus dārzeņus, olas un gaļu salikt šķīvjos, pārliet ar kefīra masu. Pasneidz ar svaigiem zaļumiem.