Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Close up of bowl of soup with beetroots and sour cream. Shalloew depth, selective focus

Borščs ar sarkanvīnu

Sastāvdaļas
  • 1 liela biete
  • 1 burkāns
  • 600g liellopu gaļas
  • 750ml sausais sarkanvīns
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • svaigi zaļumi
  • citrons
  • sāls, pipari pēc garšas
Bietes lieliski sader kopā ar sarkanvīnu. To var pat sautēt sarkanvīnā, kas piešķirs bietēm īpašu garšu un ēdienam dziļu bordo krāsu. Pamēģiniet pagatavot arī šo zupu! Šāda biežu zupa būs lielisks papildinājums jebkuram svinību galdam.

Pagatavošana

1
Burkānu un bieti kārtīgi nomazgāt, ietīt katru atsevišķi follijā un izcept cepeškrāsnī.
2
Gaļu sagriezt palielos gabalos, pārkaisīt ar sāli un pipariem. Pannā uzkarsēt eļļu, apcept tajā gaļu uz vidējas uguns. Gaļu pārlikt katlā. Pievienot smalki sakapātus zaļumus. Pārliet visu ar sarkanvīnu un vārīt uz mērenas uguns apmēram 1 stundu. Pēc nepieciešamības pievienot nedaudz vārošu ūdeni.
3
Notīrīt bieti un burkānu, sagriezt un pievienot zupai. Pēc garšas pievienot sāli, piparus un citrona sulu

Pievienot komentāru

Zupas