Selerijas un burkānus sagriezt ripiņās. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā izkausēt sviestu un apcpet tajā sīpolus, ķiplokus, selerijas un burkānus, apm. 8-10 min.
Katlā ieliet buljonu, pievienot lauru lapu, sinepes un uzvārīt. Vistas fileju sagreizt kubiņos un pievienot buljonam. Vārīt 15 min.
Pagatavot mīklu klimpām. Lielā bļodā sajaukt visas sastāvdaļās, pēc garšas pievienojot sāli un svaigi maltus piparus.
Ar karotes palīdzību mazas mīklas piciņas pievienot vārošam buljonam. Kad visas klimpas uzpeld augšpusē, tad uguni var izslēgt. Pievienot zupai pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
No zupas izņem lauru lapu un zupu salej šķīvjos. Pasniedz ar sakapātiem pētersīļiem.