Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Bute diļļu un sinepju mērcē

Sastāvdaļas
  • 4 butes filejas
  • 2 olas
  • milti un rīvmaize apviļāšanai
  • eļļa un sviests cepšanai
  • sāls, malti pipari
  • Mērcei
  • 200 g krējuma
  • 100 ml baltvīna
  • 1 tējk. vidēji pikantu sinepju
  • 1 smalki sakapāts sīpols
  • 1 ēdk. smalki sakapātu diļļu
  • sāls, malti pipari
Piedevās ļoti labi garšo vai nu vārīti, vai cepti kartupeļi.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pannā sakarsē vienādās daļās eļļu un sviestu.
2
Butes filejas apkaisi ar sāli un pipariem, apviļā sakultās olās, pēc tam miltos un visbeidzot rīvmaizē.
3
Liec pannā un cep zeltaini brūnas no abām pusēm. Izņem no pannas.
4
Pannā atlikušajās taukvielās apsautē sīpolus, pielej vīnu un uzvāri. Pāris minūtes pavāri.
5
Iemaisi sinepes, krējumu un dilles. Pieber sāli un piparus un karsē, līdz mērce iegūst vēlamo konsistenci.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni