foto: Shutterstock.com
Zivju ēdieni
2021. gada 8. jūlijā, 12:00

Bute diļļu un sinepju mērcē

Piedevās ļoti labi garšo vai nu vārīti, vai cepti kartupeļi.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Pannā sakarsē vienādās daļās eļļu un sviestu.

2

Butes filejas apkaisi ar sāli un pipariem, apviļā sakultās olās, pēc tam miltos un visbeidzot rīvmaizē.

3

Liec pannā un cep zeltaini brūnas no abām pusēm. Izņem no pannas.

4

Pannā atlikušajās taukvielās apsautē sīpolus, pielej vīnu un uzvāri. Pāris minūtes pavāri.

5

Iemaisi sinepes, krējumu un dilles. Pieber sāli un piparus un karsē, līdz mērce iegūst vēlamo konsistenci.