Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Tunča pankūkas

Sastāvdaļas
  • 320 g savā sulā konservēta tunča
  • 300 ml piena
  • 120 g miltu
  • 4 mazas sarkanās paprikas pākstis
  • 2 ēdk. eļļas
  • 1 ēdk. konservētu zaļo piparu graudiņu
  • bazilika lapiņas
  • sāls, malti pipari
Ja ir pieejamas porciju panniņas, tad vienas lielās pankūkas vietā var cept četras mazas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Bļodā iesit olas, pievieno pienu, miltus un šķipsniņu sāls un ar putojamo slotiņu sakul gludu mīklu. Atstāj uz 15–20 minūtēm.
2
Iztīrītu papriku sagriez smalkos salmiņos. Tunci notecini un ar dakšiņu saplucini gabaliņos.
3
Lielā pannā sakarsē eļļu, ieber papriku un sautē 2–3 minūtes. Pieber sāli un piparus. Pusi paprikas izņem no pannas.
4
Pannā ielej mīklu un cep pankūku zeltaini brūnu. Apgriez otru pusi un liec virsū pārējo papriku un tunci. Pannai uzliec vāku un cep pankūku gatavu.
5
Tikmēr notecini piparus. Pārkaisi gatavajai pankūkai. Izrotā ar bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni