Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Baked fish with spiced crust

Pikšas fileja pētersīļu kažokā

Sastāvdaļas
  • pikšas fileja 2 gb. pa 200 g
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • pusglāze smalki sakapātu pētersīļu
  • pusglāze rīvmaizes
  • 3 ēd.k. piena
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • rīvēta citrona miziņa
  • puscitrons
  • 1 daiviņa ķiploka
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Nu jau kādu laiku arī Latvijā ir iespēja iegadāties kvalitatīvas un ļoti garšīgas zivju filejas no Islandes. Sākam ieteikt šī lieliskā produkta pagatavošanas veidus. Šoreiz pikšas fileja pētersīļu kažokā. Pagatavot vienkārši un garšo lieliski !

Pagatavošana 2 porcijas

1
Nomizot un smalki sakapāt ķiploku. Ievietot to blenderī kopā ar pētersīļiem, rīvmaizi, citrona miziņu, pienu un eļļu. Sakult līdz masa kļūst viendabīga.
2
Pikšas fileju ierīvēt ar sāli un pipariem un apcept uz karstas pannas olīveļļā, pa 1minūtei no katras puses.
3
Ar lāpstiņu uzklāt sablenderēto pētersīļu masu uz apceptās filejas, izlīdzināt un ievietot iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 7 minūtēm.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni