Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Garneļu bumbiņas

Sastāvdaļas
  • 350 g attīrītu jēlu garneļu
  • 1 ola
  • 50 g miltu
  • 100 g rīvmaizes
  • 2 ēdk. Taizemiešu karija pastas
  • Šķipsniņa koriandra
Šīs bumbiņas ir taizemiešu gaumē, tāpēc viena no sastāvdaļām ir taizemiešu karija pasta. Taču var izlīdzēties arī ar parasto karija pastu, kas nopērkama veikalos.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Blenderī sablendē visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
2
Izveido 12 vienādas bumbiņas, ja nepieciešams, izmanto papildu miltus.
3
Bumbiņas apcep dziļā pannā lielā eļļas daudzumā. Pasniedz siltas ar svaigiem salātiem.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni