Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Fritētas krabju nūjiņas 4

Sastāvdaļas
  • 300 g krabju nūjiņu
  • 60 g miltu
  • 50 ml ūdens
  • sāls, malti melnie pipari
  • eļļa cepšanai
Lai glītāks rezultāts, nūjiņas var pārgriezt šķērsām uz pusēm un pēc tam katru pusi vēl sadalīt dažās strēmelēs.

Pagatavošana

1
Miltus sakul ar ūdeni, sāli un pipariem.
2
Krabju nūjiņas sagriez gabaliņos vai arī saplucini strēmelītēs.
3
Dziļā pannā sakarsē eļļu. Krabju nūjiņas iemērc mīklā un uzreiz liec eļļā cepties. Kad mīkla kļūst zeltaina, ar putu karoti ņem laukā un uzliec uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.

Skatīt visus komentārus

Zivju ēdieni