Zivju ēdieni
2016. gada 5. septembrī, 06:02

Pikantais kuskuss ar zivi

Vēlaties pusdienot viegli un veselīgi? Tad šī recepte ir domāta Jums. Pagatavojiet to un pārliecinaties, turklāt, šo recepti atkārtosiet vēl un vēl. Lai labi garšo!

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

Abus kāpostus un papriku sagriež plānās strēmelītēs, pievieno sāli, mazliet citronskābi un saspaida ar rokām vai ar kartupeļu stampu, lai atdalās sula. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus.

2

Olu sakuļ ar dakšu, citā bļodā ieber rīvmaizi. Zivs fileju panē olā un rīvmaizē un cep uzkarsētā eļļā no abām pusēm. Pievieno pēc garšas sāli.

3

Kuksusu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, pievieno sāli, kariju un kajennas piparus.

4

Porcijas bļodās kārto kuskusu, salātus un zivs gabaliņus. Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurtu. Pēc vēlmes var pievienot zaļumus.