Pikantais kuskuss ar zivi
Sastāvdaļas
- 1 gl kuskuss
- 500g baltas zivs fileja
- 200g sarkanie galviņkāposti
- 200g kāposti
- 1/2 zaļā paprika
- 1-2 ķiploka daiviņas
- 1/2 tējk. Kajennas pipari
- 1 tējk. karijs
- 1/2gl rīvmaize
- 1 ola
- citronskābe
- eļļa cepšanai
- sāls, pipari
Vēlaties pusdienot viegli un veselīgi? Tad šī recepte ir domāta Jums. Pagatavojiet to un pārliecinaties, turklāt, šo recepti atkārtosiet vēl un vēl. Lai labi garšo!
Pagatavošana 3 porcijas
1
Abus kāpostus un papriku sagriež plānās strēmelītēs, pievieno sāli, mazliet citronskābi un saspaida ar rokām vai ar kartupeļu stampu, lai atdalās sula. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus.
2
Olu sakuļ ar dakšu, citā bļodā ieber rīvmaizi. Zivs fileju panē olā un rīvmaizē un cep uzkarsētā eļļā no abām pusēm. Pievieno pēc garšas sāli.
3
Kuksusu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, pievieno sāli, kariju un kajennas piparus.
4
Porcijas bļodās kārto kuskusu, salātus un zivs gabaliņus. Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurtu. Pēc vēlmes var pievienot zaļumus.