Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pikantais kuskuss ar zivi

Sastāvdaļas
  • 1 gl kuskuss
  • 500g baltas zivs fileja
  • 200g sarkanie galviņkāposti
  • 200g kāposti
  • 1/2 zaļā paprika
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • 1/2 tējk. Kajennas pipari
  • 1 tējk. karijs
  • 1/2gl rīvmaize
  • 1 ola
  • citronskābe
  • eļļa cepšanai
  • sāls, pipari
Vēlaties pusdienot viegli un veselīgi? Tad šī recepte ir domāta Jums. Pagatavojiet to un pārliecinaties, turklāt, šo recepti atkārtosiet vēl un vēl. Lai labi garšo!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Abus kāpostus un papriku sagriež plānās strēmelītēs, pievieno sāli, mazliet citronskābi un saspaida ar rokām vai ar kartupeļu stampu, lai atdalās sula. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus.
2
Olu sakuļ ar dakšu, citā bļodā ieber rīvmaizi. Zivs fileju panē olā un rīvmaizē un cep uzkarsētā eļļā no abām pusēm. Pievieno pēc garšas sāli.
3
Kuksusu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, pievieno sāli, kariju un kajennas piparus.
4
Porcijas bļodās kārto kuskusu, salātus un zivs gabaliņus. Pasniedz ar krējumu vai bezpiedevu jogurtu. Pēc vēlmes var pievienot zaļumus.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni