Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Laša fileja ar pikanto kinzas mērci

Sastāvdaļas
  • 500g laša fileja ar ādu
  • 100g kinza
  • 1 laims
  • 2 ēd.k. sojas mērce
  • 1 čili pipars
  • 1 ķiploka daiviņa
Zinātnieki ir atklājuši, ka zivju ēšana ne tikai sniedz garšas baudu, bet uzlabo veselības stāvokli. Tā kā lasis satur daudz vitamīnu un citu organismam nepieciešamo vielu, tas ir pietiekams iemesls, lai arī jūs izmēģinātu šo recepti!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.
2
Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.
3
Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni