Zivju ēdieni
2014. gada 2. oktobrī, 10:10

Cepts zandarts ar sīpoliem un zaļo sāli

Zandarts gardēžu vidū ir ļoti iecienīta zivs, gan tāpēc ka nav īpaši asakains, gan maigās garšas dēļ. Piedāvājam vēl vienu zandarta pagatavošanas recepti. Lai labi garšo!

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Sīpolus nomizot un sagriezt plānās ripiņās. Citrona pusīti sagriezt daiviņās. Sagatavot zandartu - atzvīņot, nogriezt galvu vai izgriezt žaunas, izskalot. Zandartu ierīvēt ar zaļo sāli no iekšpuses un ārpuses. Zivi piepildīt ar citronu un rozmarīna zariņiem.

2

Grilpannā ieliet mazliet eļļas un noklāt ar sīpolu ripiņām. Uzlikt pa virsu zandartu un cept uz mērenas uguns 7-10 min. no katras puses.

3

Pasniedz ar dārzeņu salātiem, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.