Olu bļodiņā uzputot ar dakšu, pievienojot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Mencas filejas sagriezt uz pusēm un apviļāt katru vispirms olā, tad rīvmaizē, tad vēlreiz olā un atkal rīvmaizē. Pannā uzkarsēt eļļu un izcept tajā filejas.
Maizītes sagriezt uz pusēm. Tomātu un sīpolu sagriezt ripiņās.
Ingvera sakni sarīvēt uz smalkās rīves, pievienot majonēzei kopā ar citrona sulu.
Kārto burgerus. Ar mērci apsmērē apakšējās burgeru pusītes, tad liek pa virsu tomātu, sīpolu un mencas fileju. Uzliek rukolas lapiņas, pārlej ar atlikušo mērci un apsedz ar otru burgera maizes pusīti.
Pasniedz ar frī kartupeļiem vai svaigiem dārzeņu salātiem.