Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasis Balzamiko un apelsīnu glazūrā

Sastāvdaļas
  • 2 laša filejas
  • 1 ēd.k. rīvēta apelsīna miziņa
  • 1 ēd.k. Balzamiko
  • 1 tējk. medus
  • sāls
  • 2 apelsīna šķēlītes
  • Mērcei:
  • 3 ēd.k. apelsīna sula
  • 1 ēd.k. Balzamiko
  • 1/2 tējk. medus
  • sāls
Viena no gardēžu iecienītākajām zivīm viennozīmīgi ir lasis. Tāpēc piedāvāsim vēl vienu šīs zivs pagatavošanas veidu.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Bļodā apvienot rīvētu apelsīna miziņu, etiķi, medu un sāli, samaisīt. Šājā mērcē ielikt filejas ar ādu uz augšu un marinēt 2 st,
2
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cept lasi līdz gatavībai, apm. 15 min.
3
Kamēr cepāslasi pagatavot mērci. Nelielā bļodiņā samaisīt visas mērces sastāvdaļas.
4
Lasi pasniedz ar mērci un apelsīna šķēlīti.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni