OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zivju ēdieni
2013. gada 7. novembrī, 20:33

Lasis Balzamiko un apelsīnu glazūrā

Viena no gardēžu iecienītākajām zivīm viennozīmīgi ir lasis. Tāpēc piedāvāsim vēl vienu šīs zivs pagatavošanas veidu.

Pagatavošana

2 porcijas
1

Bļodā apvienot rīvētu apelsīna miziņu, etiķi, medu un sāli, samaisīt. Šājā mērcē ielikt filejas ar ādu uz augšu un marinēt 2 st,

2

Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cept lasi līdz gatavībai, apm. 15 min.

3

Kamēr cepāslasi pagatavot mērci. Nelielā bļodiņā samaisīt visas mērces sastāvdaļas.

4

Lasi pasniedz ar mērci un apelsīna šķēlīti.