OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zivju ēdieni
2013. gada 5. augustā, 19:38

Forele peruāņu gaumē

Ja starp sastāvdaļām nebūtu vīna etiķis, mēs gan paši noticētu, gan jūs pārliecinātu, ka tieši šādi šo foreli gatavoja senie inki.

Pagatavošana

45 min2 porcijas
1

Zivi izķidā, noskalot, ierīvēt ar sāli un apviļāt miltos. Pannā uzkarsēt eļļu un cept zivi 4-5min. no katras puses.

2

Citā pannā uzkrsēt eļļu. Apcept sagrieztus gredzenos sīpolus un puravu, smalki sakapātus ķiplokus un čili piparu. Cept apm. 5 min, tad pieliet etiķi un cept visu vēl 2-3 min. Dārzeņus pārlikt uz zivs un ļaut 15 min. ievilkties.

3

Pirms pasniegšanas uzsildīt.