sestdiena, 27. aprīlis
Shutterstock

Pieneņu medus

Sastāvdaļas
  • 200 pieneņu ziedu (bez kātiņiem)
  • 1 kg cukura
  • ūdens
Pieneņu medus ir investīcija nākotnē, jo rudenī ļoti priecāsies par saules pielietu burciņu, kuras saturu var likt pie tējas, smērēt uz baltmaizes grauzdiņa vai ēst ar pankūkām.

Pagatavošana

1
Ieliec pieneņu ziedus traukā un aplej ar verdošu ūdeni tā, lai pārklāj visus ziedus. Ļauj tām ievilkties vismaz 6 stundas.
2
Caur marli nokās un liec vārīties šķidrumu uz mazas uguns. Kad masa sāk burbuļot pievieno 1 kg cukuru un vāri pusotru stundu. Pēc tam pildi burkās.

Pievienot komentāru

Veselīgi