OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uzkodas
2012. gada 25. septembrī, 18:26

Marinēts siers ar garšaugiem

Siers ir viens no mūsu latviskās identitātes simboliem. Latvieši sieru sējuši jau tad, kad vēl nepazina sviestu.Medz sacīt, cik siera veidu - tik pagatavošanas variantu. Mums gan šķiet, ka siera pagatavošanas variantu ir krietni vairāk, šeit vēl viens.

Pagatavošana

10 min4 porcijas
1

Sieru sagriezt vienādos stienīšos vai kubiņos. Pārlikt dziļā traukā.

Marinādei uz smalkās rīves sarīvēt citrona miziņu un sajaukt to kopā ar citrona sulu un olīveļļu. Pārliet marinādi sieram un uzmanīgi apmaisīt. Pēc vēlmes pievienot garšaugus, sāli un svaigi maltus piparus. Sieru novietot istabas temperatūrā marinēties apmēram 1 stundu.

2

Avots-vitads.livejournal.com