Beet cream soup with garlic and sour cream, selective focus
Beet cream soup with garlic and sour cream, selective focus
Uzkodas
2012. gada 22. jūnijā, 19:08

Lavaša čipši ar siera bumbu

Tuvojas svētki. Taču ierastā siera vietā vēlaties saviem viesiem pasniegt ko interesantāku? Nekādu problēmu! Piedāvājiet viesiem nobaudīt lavaša čipsus ar siera bumbu!

Pagatavošana

45 min
1

Kausēto sieru sajaukt ar rīvētu Holandes sieru un smalki sakapātiem ķiplokiem. Masu apsegt ar plēvi un ielikt ledusskapī uz minūtēm 30.

2

Lavašus sagriezt trīsstūrīšos ar šķērēm. Pārlikt lielā bļodā, pārliet ar olīveļļu, pievienot kūpinātu papriku un ar rokām uzmanīgi, bet cītīgi visu sajaukt.

Krāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepešannu izklāt ar cepamo papīru. Uz pannas izklāt vienā slānī lavaša trīsstūrīšus un cept cepeškrāsnī 5-7 minūtes, kamēr lavašs kļūst kraukšķīgs.
Atdzesēt.

3

Siera bumbu īsi pirms pasniegšanas izņemt no ledusskapja. Rokas samitrināt, izveidot no siera masas bumbu un apviļāt smalki sakapātos lociņos.

4

Pasniegt ar lavaša čipšiem, kurus pēc garšas var arī pārkaisīt ar sāli.