Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Marinētas reņģītes 1

Sastāvdaļas
  • 1 kg svaigas reņģes
  • 3 sīpoli
  • 100g milti
  • 1/2 l vīna etiķis
  • 1 ēd.k. sinepes
  • 1 tējk. smaržīgi pipari
  • 4-5 lauru lapas
  • eļļa cepšanai
  • cukurs
  • sāls
Kurš gan nav baudījis marinētas reņģītes. Šoreiz vēl viena tik iecienītā ēdiena pagatavošanas recepte.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Etiķi atšķaidīt ar puslitru ūdens un uzvārīt. Pievienot visas garšvielas, sinepes, noņemt no uguns un atdzesēt.
2
Zivis notīrīt, ierīvēt ar sāli, apviļāt miltos no visām pusēm un cept pannā. Zivis pārlikt lielākā bļodā - viens slānis ar zivīm, viens slānis ar sīpoliem. Pārliet ar marinādi un ielikt ledusskapī uz nakti.

Pievienot komentāru

Uzkodas