Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Burkānu un melnsakņu frī rīvmaizē

Sastāvdaļas
  • 500 g burkānu
  • 500 g melnsakņu
  • 3 ēdk. graudainu sinepju
  • ūdens
  • citrona sula
  • milti apviļāšanai
  • rīvmaize apviļāšanai
  • eļļa cepšanai
  • malti melnie pipari
  • sāls
Var pasniegt kopā ar kādu skābenu jogurta vai dārzeņu mērci vai arī izmantot kā piedevu gaļas un zivju ēdieniem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Burkānus un melnsaknes nomizo, atstāj veselus vai sagriez palielos salmiņos. Melnsaknes liec citronūdenī, kamēr sagatavo pārējās sastāvdaļas.
2
Sinepes iekul nelielā ūdens daudzumā, lai izveidojas putriņa. Pieber sāli un piparus.
3
Burkānus un melnsaknes nosusini, apviļā miltos, tad sinepēs, pēc tam rīvmaizē.
4
Liec karstā eļļā un apcep no visām pusēm.

Pievienot komentāru

Uzkodas