Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kartupeļu kanapē

Sastāvdaļas
  • 4–6 lieli kartupeļi
  • 100 g svaigā kazas siera
  • 100 g kūpinātas laša filejas
  • 1 marinētas siļķes fileja
  • 1 sakapāts sīpols
  • sviests apcepšanai
  • sakapātas dilles un timiāns
  • saberzti piparu graudiņi
  • jūras sāls
Vienkārši pagatavojama un ļoti garšīga uzkoda, ko var dažādot pēc savas gaumes. Kartupeļu šķēlītes lieliski papildina arī stingri galerta gabaliņi ar sinepēm.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus ar mizu liec verdošā sālsūdenī un izvāri gatavus, bet ne pārāk mīkstus. Nokās, atdzesē, nomizo un sagriez 1 cm biezās šķēlēs.
2
Lielā pannā sakarsē sviestu, ieliec kartupeļu šķēles, apcep zeltainas un nosusini papīra dvielī.
3
Laša un siļķes fileju sagriez gandrīz tikpat lielos gabaliņos kā kartupeļu šķēlītes. Arī sieru sagriez mazās šķēlītēs.
4
Zivju gabaliņus un siera šķēlītes liec uz kartupeļiem. Pārkaisi ar sāli, pipariem un garšaugiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas