Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Bagātīgā čabatas sviestmaize

Sastāvdaļas
  • 4 šķēles maizes, čabata ir lieliski piemērota
  • 1 gatavs avokado
  • 4 saulē kaltēti tomāti
  • 4 plānas kūpināta bekona šķēles
  • 1 ēdk. sviesta
  • 1 tējk. citrona sulas
  • Sāls, pipari
Itāļu čabata (ciabatta) pamazām ir kļuvusi ļoti populāra arī pie mums. Diemžēl tā ātri sacietē, ne velti itāliski čabata nozīmē… tupeli, par kādu dažās dienās pārvēršas mīkstais klaipiņš. Tāpēc nevelc garumā sviestmaižu smērēšanu!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Tosterī apgrauzdē maizi. Avokado nomizo, izņem kauliņu, mīkstumu saspaida ar dakšiņu. Iemaisa citrona sulu, sāli un piparus.
2
Grauzdēto maizi apzied ar sviestu, virsū kārto avokado biezeni, tomātu un bekona šķēli. Pasniedz nekavējoties.

Pievienot komentāru

Uzkodas