Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Sīpolu un ābolu krēms ar riekstiem

Sastāvdaļas
  • 1 liels sīpols
  • 1 ābols
  • 50 g mīksta sviesta
  • 10 lazdu rieksti
  • 1 tējk. maltas saldās paprikas
  • ½ tējk. gatavu sinepju
  • sāls
Ļoti labi garšo uz grauzdētas maizītes. Ledusskapī var uzglabāt apmēram nedēļu.

Pagatavošana

1
Nomizotu sīpolu un ābolu sagriez gabaliņos.
2
Pannā izkausē 20 g sviesta, ieber sīpolus un ābolus un viegli apsautē.
3
Pievieno riekstus un sablendē.
4
Rūpīgi sakul kopā ar atlikušo sviestu, papriku, sinepēm un sāli.

Pievienot komentāru

Uzkodas