Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Marinēti ķiploki

Sastāvdaļas
  • nomizotas ķiploka daiviņas
  • Marinādei:
  • 1 l ūdens
  • 1–2 ēdk. 9% etiķa
  • 1 ēdk. sāls
  • 1 ēdk. cukura
  • melno piparu graudi
  • mazas lauru lapas
Šiem ķiplokiem burciņās vari pievienot arī citas garšvielas, piemēram, kādu mazu čili pāksti, smaržīgos piparus, kaltētas diļļu sēklas.

Pagatavošana

1
Mazās burciņās ieber piparus un ieliec pa lauru lapas, virsū pildi ķiploku daiviņas un pārlej ar verdošu ūdeni. Uzliec vāciņus. Atstāj, lai diennakti ievelkas.
2
Pēc tam ūdeni nolej un ķiplokus pārlej ar verdošu marinādi.
3
Aizvāko, uz brīdi apgriez uz vāciņa un uzglabā aukstā pagrabā vai ledusskapī.

Pievienot komentāru

Uzkodas