foto: Shutterstock
Uzkodas
2019. gada 8. janvārī, 13:44

Siera mērce ar medalu un ķiploku grauzdiņiem

Kurš gan nav kaut reizi nogaršojis ķiploku grauzdiņu? Taču šo recepti īpašu padara tieši siera un alus mērce.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Pannā uzkarsē eļļu un apcep maizes šķēles no abām pusēm.

2

Grauzdiņus sagriež mazākos gabalos, liek traukā ar aizveramu vāku. Pārkaisa ar sāli pēc garās, pievieno saspiestus ķiplokus, aizver vāku un kārtīgi trauku sakrata.

3

Rīvētu sieru sajauc ar svaigo sieru, krējumu un alu, pievieno sasmalcinātus ķiplokus un zaļos lokus. Samaisa.

4

Grauzdiņus pasniedz ar siera mērci un alu.