Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Siera mērce ar medalu un ķiploku grauzdiņiem 1

Sastāvdaļas
  • 200g svaigais siers
  • 350g rīvēts siers (Gouda, Holandes)
  • 1/4 gl. medalus
  • 2 ēd.k/ krējums
  • zaļie loki
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Grauzdiņiem:
  • 1/2 kukulītis rupjmaizes
  • 4 ķiploka daiviņas
  • eļļa
  • sāls
Kurš gan nav kaut reizi nogaršojis ķiploku grauzdiņu? Taču šo recepti īpašu padara tieši siera un alus mērce.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pannā uzkarsē eļļu un apcep maizes šķēles no abām pusēm.
2
Grauzdiņus sagriež mazākos gabalos, liek traukā ar aizveramu vāku. Pārkaisa ar sāli pēc garās, pievieno saspiestus ķiplokus, aizver vāku un kārtīgi trauku sakrata.
3
Rīvētu sieru sajauc ar svaigo sieru, krējumu un alu, pievieno sasmalcinātus ķiplokus un zaļos lokus. Samaisa.
4
Grauzdiņus pasniedz ar siera mērci un alu.

Pievienot komentāru

Uzkodas