Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Deviled eggs with anchovy for Easter, selective focus

Pildītas olas "Pavasaris"

Sastāvdaļas
  • 6 cieti vārītas olas
  • 6 ķilavas
  • 100g saldēti zaļie zirnīši
  • 50g rīvēts Parmezāns
  • 2 ēd.k. svaigais siers
  • sāls, pipari
  • dilles dekorēšanai
Ceturtdienās publicējam kādu recepti, kura mūs būs uzrunājusi apskatot blogeru piedāvātās receptes. Šoreiz recepte no
garšigalatvija.lv

Pagatavošana

1
Olas noloba un sagriež uz pusēm. Izņem olu dzeltenumus. Olu pusītes kārto uz šķivja.

Zaļos zirnīšus atkausē un sablendē ar svaigo sieru, pāris olu dzeltenumiem un rīvētu sieru. Pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Rūpīgi sajauc un pilda sagatavotās olu pusītēs.

Ķilavas, ja nepieciešams, iztīra un sagriež gareniski uz pusēm.
2
Pildītās olas dekorē ar ķilavām un zaļumiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas