OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uzkodas
2013. gada 30. decembrī, 14:08

Siļķe jogurta marinādē ar medu

Šī vienkāršā, taču gardā siļķes pagatavošanas recepte noderēs gan gatavojot maltīti ikdienā, gan svētku galdā aizstās ierasto siļķi kažokā. Lai labi garšo!

Pagatavošana

6 porcijas
1

Sīpolu notīrīt un sagriezt plānos gredzenos. Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt kubiņos. Siļķes fileju sagriezt mazākos gabalos.

2

Jogurtu sajaukt ar sarīvētu citrona miziņu, izspiestu citrona sulu, olīveļu, medu. Pievienot lauru lapas un dilles, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

3

Bļodā sajaukt siļķi, ābolus un sīpolus, pārliet ar jogurta marinādi, samaisīt un atstāt uz 24 stundām ledusskapī. Pasniegt ar rupjmaizi.