OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uzkodas
2013. gada 15. decembrī, 20:50

Siļķu filejas salāti svētku noskaņās

Šo uzkodu var pasniegt divejādi - vai nu sāļajos groziņos, vai pildītus glāzītēs. Un salāti patiešām garšo lieliski. Pagatavojiet arī jūs!

Pagatavošana

15 min6 porcijas
1

Olas novārīt 5-6 min pēc tam, kad sāk vārīties ūdens. Olas atdzesēt, nolobīt un sagriezt. Dilles, lokus un sīpolus smalki sagriezt. Siļķi sagriezt mazos kubiņos.

2

Siļķei pievienot jogurtu, olas, dilles, lokus, sīpolus, mārrutkus, citrona sulu un samaisīt. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

3

Siļķu salātus sapildīt groziņos. Ja uzkodu pasniedzat glāzītēs, tad pirms tam glāzītes apakšā iebērt sasmalcinātu rupjmaizi. Dekorē ar diļļu zariņiem.