Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siļķu filejas salāti svētku noskaņās

Sastāvdaļas
  • 150g siļķu fileja
  • 150g turku/grieķu jogurts
  • 4 olas
  • 1/2 sarkans sīpols
  • 2 ēd.k. citrona sula
  • 1 tējk. vasabi mārrutki
  • dilles
  • zaļie loki
  • sāls, pipari
  • saļie groziņi, var izmantot arī katlētu rupjmaizi
Šo uzkodu var pasniegt divejādi - vai nu sāļajos groziņos, vai pildītus glāzītēs. Un salāti patiešām garšo lieliski. Pagatavojiet arī jūs!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Olas novārīt 5-6 min pēc tam, kad sāk vārīties ūdens. Olas atdzesēt, nolobīt un sagriezt. Dilles, lokus un sīpolus smalki sagriezt. Siļķi sagriezt mazos kubiņos.
2
Siļķei pievienot jogurtu, olas, dilles, lokus, sīpolus, mārrutkus, citrona sulu un samaisīt. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3
Siļķu salātus sapildīt groziņos. Ja uzkodu pasniedzat glāzītēs, tad pirms tam glāzītes apakšā iebērt sasmalcinātu rupjmaizi. Dekorē ar diļļu zariņiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas