Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tadžīna ar vistu un baravikām

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistu spārniņu
  • 50g kaltētas baravikas
  • 200g šampinjonu
  • 1 tējk. karija
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
  • pāris zariņi dilles ar kātiem
Ir produkti, kuri gatavošanas procesā izveido īpašu garšas buķeti. Šoreiz tās ir baravikas un vistas gaļa. Un, protams, īpaši šīs garšas nianses jūtamas gatavojot tadžīnā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Baravikas iemērkt ūdenī uz 15 min. Šampinjonus notīrīt un sagriezt daiviņās.
2
Tadžīnā uzkarsēt eļļu, pievienot smalki sakapātus ķiplokus un apcept spārniņus no abām pusēm. Pievienot dilles, šampinjonus, pārliet ar ūdeni, kur bija iemērktas baravikas kopā ar baravikām, pārkaisīt ar kariju, sāli, pipariem un uzlikt tadžīnas vāku. Spicītē ieliet ūdeni un sautēt uz mērenas uguns apmēram 40 min.
3
Pasniegt ar svaigiem salātiem un sviestā ceptiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Tadžīnas receptes