Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tadžīna ar vistu un burkāniem

Sastāvdaļas
  • 1,5 kg vistas šķiņķīši
  • 4-5 burkāni
  • 1 sīpols
  • 3 cm ingvera sakne
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 ēd.k. kurkuma
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls
Tadžina ir trauks, kuru ērti paņemt līdzi izbraucienā pie dabas krūts un iekurot nelielu ugunskuru pagatavot garšīgu maltīti sev un draugiem. Piedāvājam vēl vienu tradicionālu tadžīnas recepti. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tadžīnas apakšā uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas šķiņķīšus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot smalki sagrieztu sīpolu un rīvētu ingvera sakni un cept visu vēl 3-4 min. Pievienot 1 gl. ūdens, medu, kurkumu, sagrieztus burkānus un sāli pēc garšas. Apsegt ar vāku un gatavot uz lēnas uguns apm. 45 min.
2
Gatavu tadžīnu pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kuskusu.

Pievienot komentāru

Tadžīnas receptes