Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Konservēta laša salāti ar zaļumiem

Sastāvdaļas
  • 2 bundžiņas konservēta laša
  • 2 tomāti
  • 2 pavasara sīpoliņi
  • 1 paprikas pāksts
  • 1 selerijas kāts
  • 1 sauja rukolas lapiņu
  • 2 ēdk. kaltētu dzērveņu
  • Mērcei
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • 1 tējk. balzametiķa
  • 1 ēdk. citrona sulas
  • 2 tējk. šķidra medus
  • 1 tējk. pikantu sinepju
  • sāls, malti pipari
Laša vietā tikpat labi der arī konservēta saira un tuncis.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tomātus sagriez šķēlēs, iztīrītu papriku – smalkos salmiņos, seleriju – gabaliņos. Sīpoliņus sakapā.
2
Uz liela šķīvja kārto rukolu, virsū liec tomātu šķēles.
3
Bļodā samaisi notecinātus laša konservus (izņem asaku), papriku, selerijas un sīpoliņus. Iemaisi kaltētās dzērvenes un liec uz tomātiem.
4
Citā bļodiņā sakul visus mērcei paredzētos produktus un pārlej salātiem.

Pievienot komentāru

Salāti