sestdiena, 27. aprīlis
Shutterstock

Vinegrets

Sastāvdaļas
  • 100 g skābētu kāpostu
  • 4 ar mizu vārīti kartupeļi
  • 4 marinēti vai sālīti gurķi
  • 3 ar mizu vārīti burkāni
  • 2 ar mizu vārītas sarkanās bietes
  • 1 sīpols
  • 4 ēdk. konservētu zaļo zirnīšu
  • 4 ēdk. saulespuķu eļļas
  • sāls
Ja vēlies, pārkaisi vinegretu ar sakapātiem lociņiem, selerijām vai pētersīļiem.

Pagatavošana 7 porcijas

1
Kartupeļus, burkānus un bietes nomizo un sagriez mazos gabaliņos. Arī gurķus sagriez gabaliņos. Sīpolu smalki sakapā. Kāpostus sagriez smalkāk.
2
Visus sagrieztos dārzeņus liec bļodā, pievieno zirnīšus un samaisi.
3
Pielej eļļu, pieber sāli un vēlreiz kārtīgi samaisi.

Pievienot komentāru

Salāti